Beskrivelse
Oscietra Classic kaviar kommer fra den russiske stør, en ældgammel art som oprindeligt hører til i det Sorte Hav, det Kaspiske Hav og det Azovske Hav. Magnatums Oscietra Classic stammer fra en bjergsø i Bulgarien. Støren er en mellemstor fisk, som vejer 20-50 kg. Størens kaviar er poppende med en nøddeagtig smag. Farven kan variere fra mørkebrun til beige. Æggene er store med en størrelse på 2,9-3,2 millimeter. Det tager i gennemsnit mellem 7-13 år at få denne dyrbare kaviar. Mange betragter Oscietra kaviar som den mest raffinerede kaviar.
Ingredienser
Oscietra kaviar 97% , salt 3%
Opbevaringstid
3 måneder
Opbevaring
Kaviar skal opbevares ved en temperatur på mellem -2 og +2ºC. Når den er åbnet, skal den opbevares i køleskabet og forbruges inden for 7 dage
Ernæring
Næringsværdi af produktet – pr. 100 g / ml
Energi 444 Kj
Fedtstoffer 5,7 g, hvoraf mættede fedtsyrer 1,3g
Kolhydrater – 0,80 g, hvoraf sukkerarter – 0,00 g
Fiber -0,00 g
Protein – 12,90 g
Salt – 3,00 g
Referenceindtagelse af en gennemsnitlig voksen (2000 kcal)
Yderligere information
Vægt |
---|
Produkter der også kunne have din interesse