NYTÅRS MENU 2024 4 RETTER – Sendes Til Hele Danmark Eller Afhent

399,00 kr.

Lækker nytårsmenu der blot skal lunes, spar tiden i køkkenet og nyd i stedet aften sammen med dem du holder af.
Du kan se i beskrivelsen hvad nytårsmenuen indeholder.

 

 

På lager

Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt

På lager

Produkt i alt
Tilvalg i alt
Samlet i alt

levering Tirsdag-Fredag

Gratis fragt over 2.000 kr

Unikt & Hjemmelavet

Beskrivelse

Vores køkkenchef har sammensat en lækker 4 rettes nytårs menu, som du kan få leveret eller kan afhente.

 

Forret/snack.

  • Sortfodsskinke med hjemmelavet trøffelmayonnaise
  • Kæmpe luksus rejer, marineret i klaret smør, dild, persille, hvidløg og citron
  • Langtidshævet hjemmelavet brød med pisket smør.

Mellem ret.

  • Hjemmelavet strandkrabbe bisque hertil sprøde urte croutoner.

Hovedret.

  • Rosa stegt WAGYU tournedos
  • Pommes Anna pyntet med økologisk Vesterhavsost på toppen
  • Cognac flamberet svampe
  • Rødvins porcheret rødløg
  • Kraftig nedkogt Rødvinssauce

Dessert.

  • Luksus konditor kage med chokolademousse med indlæg af mandelmælk og hindbærgele
  • Mini èclair med vaniljecreme toppet med kakaoglasur
  • Let syrlig bærsauce tilsmagt med Fransk sauterne vin.

Pris per person kr. 399,00

Minimum 2 kuverter, du kan hente den på vores adresse Gunnar Clausens Vej 13 A Viby J eller få den sendt hjem

BESTIL SENEST DEN 26/12/24 til levering

BESTIL SENEST DEN 27/12/24 for afhentning

AFHENTNING AF MENUERNE DEN 31/12 2024 FRA 10 – 13 HER SERVERES DER ET GRATIS GLAS BOBLER

 

TIL DEM DER HAR BESTILT TIL LEVERING. SÅ SENDER VI DET SØNDAG D.29/12. OG I MODTAGER DET MANDAG D.30/12  I MELLEM Kl: 8-18. (Senere leveringstidspunkt d.30/12 kan forekomme pga. travlhed.)

 

DER MEDFØLGER EN NEM VARME VEJLEDNING, HVOR I OGSÅ KAN SE HVORDAN DET SKAL ANRETTES, DET ER SUPER NEMT.

 

HUSK VI TILBYDER OGSÅ TRØFLER, ØSTERS, JOMFRUHUMMER, ÆGTE KAVIAR, KRANSEKAGE, LEVENDE HUMMER, MANGE SLAGS REJER, OG MANGE ANDRE SUPER LÆKRE PRODUKTER TIL DENNE SPECIELLE AFTEN.

 

 

Titel

Go to Top